Employee experience in je organisatie

Cv’tjes op je website: een persoonlijke uitstraling én een goede employee experience

Laat je medewerkers stralen op de teampagina van je website. Zij zijn immers het zonnetje van de organisatie. Zet ze in de spotlights en laat hun expertise én persoonlijkheid zien. Dat geeft jouw bedrijf een persoonlijke uitstraling en een betere employee experience. Wij vertellen je er meer over. 

Betrokkenheid van collega’s

Voor de employee experience zijn cv’tjes van medewerkers heel waardevol. We leggen uit waarom. De employee experience is wat medewerkers tegenkomen, waarnemen of voelen tijdens hun reis door de organisatie. Die reis begint al bij de oriëntatie op een nieuwe baan bij jouw bedrijf. Potentiële sollicitanten leren hun toekomstige collega’s alvast kennen en krijgen een beter beeld van de organisatie. De solliciteer-button begint al te lonken. 

Ook voor collega’s onderling werken cv’tjes positief. Zij horen erbij, zijn onderdeel van het bedrijf en zijn daar trots op. Win-win! 

Ook voor collega’s onderling werken cv’tjes positief. Zij horen erbij, zijn onderdeel van het bedrijf en zijn daar trots op. Win-win! 
— Iris Sophia de Wijs - tekstschrijver Door Lotje Getikt

Hé, ik ken jou ergens van!

Cv’tjes leveren dus kansen op. Zeker wanneer ze persoonlijk zijn én een link met het werk hebben. Die persoonlijke touch schept betrouwbaarheid, betrokkenheid en herkenning: geïnteresseerde sollicitanten komen alvast meer te weten over het bedrijf én de werknemers. En dat niet alleen: wanneer (potentiële) klanten bellen, hebben ze een gezicht bij de persoon aan de andere kant van de lijn. 

 

Een persoonlijke teampagina in drie stappen

Stap 1. Kies voor een persoonlijke touch. 

Stap 2. Laat collega’s hun eigen verhaal vertellen: werkzaamheden, expertises, kenmerkende eigenschappen of hobby’s. Dikke tip: leg een link tussen deze twee zaken met mooie metaforen en een beeldende tekst.  

Stap 3. Maak er stralende en sprekende portretten bij. 

 

Leer onze Lotjes kennen

Wij schrijven jouw persoonlijke, stralende cv’tjes 


Vorige
Vorige

Kleurrijke webteksten voor Mozaiekbank.nl | Referentie

Volgende
Volgende

De kracht van employer branding