Wat is een contentraket?

Klaar voor lancering in 3… 2… 1…

De kosmos is onze speeltuin en woorden zijn onze brandstof. Reis met ons mee voor meer online zichtbaarheid en laat ons sterrenstof strooien op jouw content. Wij kennen de kracht van content. Zeker wanneer je interessante artikelen met elkaar verbindt word je een autoriteit in jouw vakgebied en val je op. Met onze kennis van communicatie bereik je de gewenste doelgroep. Zo maken wij van al die losse ster-artikelen een intergalactisch succes.

Wat is een contentraket?

Een contentraket bestaat uit drie onderdelen: de zon, planeten en sterren. Dat leggen we verder uit.

  1. De zon is het stralende middelpunt van de contentraket. Het is een inhoudelijk stuk, een vacature of bijvoorbeeld een e-book.

  2. Daaromheen vind je de planeten: creatieve contentuitingen die verwijzen naar elkaar en naar de zon van jouw raket. Denk aan een blog, expertverhaal, infographic, mailflow of terugkerende rubriek.

  3. Om bezoekers naar jouw planeten te trekken, ontvang je bij elke contentuiting drie socials. De sterren van jouw contentraket.

 

Hoe werkt de contentraket?

Met de contentraket vergroot je jouw sterrenstelsel. Bezoekers komen via allerlei kanalen naar jouw website toe. Ze klikken door en blijven lange tijd op jouw website hangen. Google vindt dat reuzeleuk en jouw ranking stijgt erdoor.

Daarbij creëer je levenslange content. Eenmaal op jouw website, blijft het jarenlang waardevol. Een duurzame investering dus. Tegelijkertijd maakt al die content je een autoriteit in jouw vakgebied. Jíj bent de expert. Dat zien niet alleen je webbezoekers. Ook Google heeft er oog voor en vindt jouw website steeds belangrijker.

 

Onze werkwijze:

  • Jij levert contactgegevens van de interviewkandidaat, wij plannen de afspraak. We halen het onderste uit de kan en verzamelen zoveel mogelijk input uit één interview. Lekker efficiënt.

  • We schrijven de contentraket. Onze eindredacteur zorgt voor foutloze teksten.

  • Tijd voor de correctieronde. Jullie geven de feedback, wij verwerken die en de content is klaar voor lancering.

 

Klaar voor de lancering van jullie raket?


Vorige
Vorige

Horeko vuurt vlammende content de lucht in

Volgende
Volgende

Verzamel enthousiast personeel voordat je ze nodig hebt